Obojstranná tabuľa Kruzzel 22472

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Kód: 22472
19,90 €
Obojstranná tabuľa Kruzzel 22472
Neohodnotené
Dostupné ceny
Dostupné ceny
pre každého
Overený obchod
Overený obchod
našimi zákazníkmi
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie
vašej objednávky
Vlastný sklad
Vlastný sklad
s rýchlym odoslaním

OBOJSTRANNÁ DREVENÁ DOSKA PRE DETI 6V1 + DOPLNKY

✔️  1 DOSKA = 6 FUNKCIÍ -  obojstranná tabuľa má až 6 rôznych aplikácií. Umožňuje dieťaťu  kresliť kriedou na čiernu stranu  tabule a  kresliť fixkou na bielu  stranu. Tabuľa má aj klasické  počítadlo s korálkami , s ktorými dieťa začne svoje dobrodružstvo s počítaním. Potom sa môžu  naučiť základné matematické operácie ako sčítanie, odčítanie a násobenie.  Dieťa bude mať aj hodiny , na ktorých si bude môcť ľubovoľne nastaviť čas pomocou ručičiek; naučí rozoznávať čas.  Na tabuli je aj abeceda , ktorá umožní dieťaťu zoznámiť sa s prvými písmenami, čo mu neskôr umožní vytvárať prvé slová.

✔️ DREVENÝ  - rám multifunkčnej náučnej tabule je celý z dreva - všetko je dokonale  vyleštené a bezpečné pre deti . Doska je  otočná a dá sa použiť 2 spôsobmi. Môže nám byť adresovaný s čiernou alebo bielou stranou . Sada obsahuje veľké skrutky, ktoré umožňujú pohodlné otáčanie a zmenu polohy.

✔️ ZÁBAVA A NAUČENIE  - náučná tabuľa  podnecuje fantáziu a kreativitu a precvičuje aj manuálne zručnosti u najmenších. Skvelá zábava nikdy nekončí. Tabuľa nielen  zabaví, ale aj naučí trpezlivosti, rozvíja koncentráciu a precvičí pamäť a naučí prvé písmenká a čísla . Toto je skvelý tip na darček pre každé dieťa!

✔️ PRAKTICKÁ POLICA  - pod ňou sa nachádza polica, ktorá vám umožní uložiť napr.

✔️ ŠPECIFIKÁCIA  - materiál: borovicové drevo, ostatné: železo + drevovláknitá doska strednej hustoty + PP; rozmery: 32 x 41 x 67 cm; hmotnosť súpravy: 1,2 kg; hmotnosť s obalom: 1,5 kg.

 

ŠPECIFIKÁCIE DOSKY:

⭐materiál: borovicové drevo, ostatné: železo + drevovláknitá doska strednej hustoty + PP

⭐ rozmery: 32 x 41 x 67 cm

⭐ hmotnosť súpravy: 1,2 kg

⭐ hmotnosť s obalom: 1,5 kg

 

Fantastická súprava pre každé malé dieťa. Náučná tabuľa je skvelá zábava bez ohľadu na pohlavie. Chlapci ho milujú, dievčatá - radi sa s ním hrajú aj rodičia s deťmi. Multifunkčná náučná tabuľa podnecuje fantáziu a kreativitu, precvičuje manuálne zručnosti u najmenších detí. Skvelá zábava nikdy nekončí. Tabuľa nielen zabaví, ale aj naučí trpezlivosti, rozvíja koncentráciu a precvičí pamäť, naučí prvé písmenká a čísla. Toto je skvelý tip na darček pre každé dieťa! Rám multifunkčnej náučnej tabule je celý z dreva - všetko je dokonale vyleštené a bezpečné pre deti. Tabuľa má klasické počítadlo s korálkami, s ktorými dieťa začne svoje dobrodružstvo s počítaním. Potom sa môžu naučiť základné matematické operácie ako sčítanie, odčítanie a násobenie. Dieťa bude mať aj hodiny, na ktorých si bude môcť ľubovoľne nastavovať čas pomocou ručičiek; naučí rozoznávať čas.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

pol pl Tablica drewniana dwustronna Kruzzel 14168 10
22 €

Tabuľu je možné použiť dvoma spôsobmi. Môže byť adresovaný dieťaťu čiernou alebo bielou tabuľou. Sada obsahuje veľké skrutky, ktoré vám umožnia pohodlnú zmenu polohy.

Kód: 18108
pol pl Zestaw do malowania w walizce 168 szt rozowy 13947 4
11 €

Pomocou obrovského výberu 24 pasteliek, 24 fixiek, 48 olejových pastelov, 48 sviečkových pastelov, 12 akvarelových farieb, škrabiek, lepidla, korektora, gumy, papiera formátu A4...

Kód: 00009174