Drevo škandinávskeho smreka – vysoko odolné voči vlhkosti a teplotným zmenám. Tento druh dreva je tvrdší ako iné druhy smreka. Je ľahko spracovateľný. Má bledú, žltkastú farbu. Je trvácnejšia a odolnejšia ako napríklad borovica.
Jelšové drevo - je veľmi trvácne a vysoko odolné voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že udiareň z jelše bude slúžiť dlhé roky. Jelšové drevo je navyše bohaté na éterické oleje, ktoré sa pri údení uvoľňujú a dodávajú mäsu jedinečnú, údenú chuť. Udiarne z jelše sú aj estetické a dodajú čaro každej záhrade či miestu, kde sa nachádzajú.
PONÚKAME VÁM
FAMINÁRSKA KOMORA S DVIERKAMI a strieškou, vyrobená zo šindľov (na výber drevo ŠKANDINÁVSKÝ SMREK alebo JLŠA), 20 [mm] (+/-2 mm), rozmery 110x70x180 [cm]
DREVENÁ STRECHA s otvormi vzadu na reguláciu dymu v udiarni.
AKO SA POSTAVÍ UDIERŇA
Vonkajšie rozmery komory udiarne so strechou: 110 x 70 x 180 [cm]
Vnútorné rozmery komory udiarne: 105x65x120 [cm]
Hrúbka dosky: 20 [mm]
Spájanie dosiek: pero a drážka, zaisťuje dokonalú tesnosť udiarne
Montáž dosiek: pozinkovaná skrutka do dreva
Komín: áno
Dvere: áno
Hrúbka konštrukčných nosníkov udiarne: 30 [mm]
Udiareň je kompletne zmontovaná skrutkami
CHARAKTERISTIKA
Každá nami vyrobená udiareň je ručne vyrobená s dôrazom na detail
Na výrobu udiarne používame smrekové dosky vystužené škandinávskymi smrekovými rezivami alebo jelšovou doskou na výber.
Materiál použitý na výrobu udiarne: extrémne odolný a flexibilný
Nelakované drevo, ktoré zaisťuje, že údené produkty nezapáchajú farbou
Udiareň má veľmi jednoduchú konštrukciu. Jeho montáž je mimoriadne jednoduchá. Všetky prvky sú dokonale zladené
Po vyúdení sa všetky prvky zmestia do drevenej udiarenskej komory. To zabezpečuje mobilitu udiarne
Naše udiarne sú na rozdiel od našich konkurentov skrutkované a dodatočne pribíjané.
Udiarne sú určené na údenie až 50 kg produktov
Balíky sú zabezpečené pri preprave. Tovar zasielaný na paletách
Pri nákupe u nás si môžete byť istí kvalitou!
Dodatočné parametre
Kategória: | Udiarne |
---|---|
Hmotnosť: | 60 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.