RADY a TIPY

RADY a TIPY

NÁVOD NA MONTÁŽ RETRO BICYKLA

NÁVOD NA MONTÁŽ RETRO BICYKLA

Autor: Šimon Publikované: 29.06.2022 Čítané v čase: 158 Komentáre 0

NÁVOD NA MONTÁŽ RETRO BICYKLA

Čítajte viac

TIPY A RADY AKO SADIŤ DO SKLENÍKA

TIPY A RADY AKO SADIŤ DO SKLENÍKA

Autor: tedy.sk Publikované: 26.05.2022 Čítané v čase: 212 Komentáre 0

V dnešnej dobe máme niekoľko typov skleníkov - fóliovníkov. Akú sú však ich výhody a rozlišnosti si skúsime vysvetliť v článku nižšie. Celkovo platí, že pestovanie zeleniny a úrody v skleníkoch je neporovnateľné s pestovaním von. Pestovaním úrody v skleníku urýchlime jej rast, čiže vieme žnúť úrodu aj niekoľkokrát do roka. Plody bývajú prevažne väčšie, chutnejšie. Avšak pri skleníku existujú pravidlá, ktoré ovplyvňujú stav našej úrody.

Čítajte viac

AKO SI VYBRAŤ UDIAREŇ?

AKO SI VYBRAŤ UDIAREŇ?

Autor: tedy.sk Publikované: 23.02.2022 Čítané v čase: 497 Komentáre 0

Momentálne máme na výber klasickú udiareň s ohniskom alebo elektrickú udiareň s generátorom dymu. Pokiaľ skutočne uvažujeme o kúpe jedného z nich, položme si pár otázok ako kde to využijeme, koľko máme priestoru, ako často budeme udiareň používať.Bude jednoduchšie odpovedať na tieto otázky, keď porovnáme tieto dva typy udiarne.

Čítajte viac

ZÁKLADY ÚDENIA PRE AMATÉROV

ZÁKLADY ÚDENIA PRE AMATÉROV

Autor: tedy.sk Publikované: 23.02.2022 Čítané v čase: 288 Komentáre 0

Začnime tým, čo je údenie. Počas procesu údenia je mäso podrobené tepelnému spracovaniu, pri ktorom sa z produktu vplyvom teploty odparuje voda. Vyrábať mäso, ktoré je šťavnaté a zároveň dobre údené, je veľká zručnosť. Tradičné údenie by malo prebiehať v prírodnom dyme z vhodného druhu suchého dreva alebo drevených štiepok.

Čítajte viac

RADY A TIPY AKO ÚDIŤ RYBY A MÄSO

RADY A TIPY AKO ÚDIŤ RYBY A MÄSO

Autor: tedy.sk Publikované: 23.02.2022 Čítané v čase: 305 Komentáre 0

Údenie za studena sa používa hlavne na údenie surového mäsa. Jedná sa o údenie mäsa alebo rýb dymom s teplotou do 30 ° C. Čas údená sa môže v závislosti od produktu, ktorý chceme získať, predĺžiť na niekoľko dní. Údenie za studena je proces, pri ktorom údené mäso schne rovnomerne po celej časti a chudnutie nepresahuje 20% vody.

Čítajte viac

Zobrazenie 1 až 5 z 5 (1 stránok)